Ingredientai
Red Velvet ledams
- 480 ml riebios grietinėlės
- 240 ml riebaus pieno
- 150 g cukraus
- 3 dideli kiaušinių tryniai
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
- 2 šaukštai kakavos miltelių
- 1 valgomasis šaukštas raudonų maistinių dažų
- Gaminimo laikas - 40 min.
- Laukimo laikas - 4 h
- Šaldymo laikas - 4 h.
- Užtruksite - 8 h. 40 min.
- Pagaminsite 6 Red Velvet ledų porcijas
- Autorius - Saldūs receptai
Naminių ledų receptas! Pasigamink amerikietiškus Red Velvet ledus
Pasidalink su draugu:
Nuostabus naminių ledų receptas, išbandyk!
1. Į dubenį supilkite pieną su grietinėle, nuolat maišydami ant mišinį kaitinkite ant vidutinės ugnies kol pradės virti. Užvirus, nuimkite nuo kaitlentės.
2. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinių trynius su cukrumi.
3. Karštą grietinėlės mišinį palaipsniui supilkite į išplaktus kiaušinių trynius, nuolat maišykite, kad nesustingtų.
4. Supilkite mišinį atgal į puodą ir virkite ant silpnos/lėtos ugnies nuolat maišykite, kol mišinys sutirštės. Tai užtruks apie 5–7 minutes, tik neleiskite užvirti.
5. Nukelkite nuo ugnies puodą ir įmaišykite vanilės ekstraktą, kakavos miltelius ir raudonus maistinius dažus, kol gerai susijungs ingredientai.
6. Leiskite mišiniui atvėsti iki kambario temperatūros, tada uždenkite maistine plėvele ir laikykite šaldytuve bent 4 val. arba per naktį.
7. Atvėsusį mišinį supilkite į ledų gaminimo aparatą ir plakite pagal gamintojo nurodymus. Paprastai tai trunka apie 20 – 25 minutes.
8. Suplaktus ledus perkelkite į uždengtą indą ir užšaldykite mažiausiai 4 valandas arba kol sutvirtės.
9. Patiekite kreminius ir nuostabius amerikietiškus Red Velvet naminius ledus dubenėliuose arba belgiškuose vafliuose. Mėgaukitės amaerikietiškais šio šaldyto deserto skoniais.
Pavadinimas
tekstas
Pavadinimas
tekstas
Pavadinimas
tekstas