Sūrios karamelės macarons receptas
Ieškote skanaus ir malonaus skanėsto? Paprastas sūrios karamelės macarons receptas, išbandykite! Šiame recepte yra traškus ir kramtomas macarons sausainių lukštas su sodriu ir kreminiu karamelės įdaru. Patobulinkite savo desertų gaminimą naudodami šį burnoje tirpstantį karamelės macarons receptą su dekadentišku sūdytos karamelės macarons sausainių įdaru. Šie sūdyti karameliniai macarons sausainiai tikrai patiks bet kuriame susibūrime ar renginyje. Nepraleiskite šio nenumaldomo skanėsto!
Macarons sausainiai 90, Sūrios karamelės macarons receptas
Ingredients
Macarons tešlai:
- 100 g migdolų miltų
- 180 g cukraus pudros
- 2 kiaušinių baltymai (apie 70 g)
- 50 g smulkaus cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
- Žiupsnelis druskos
Macarons įdarui:
- 100 g cukraus
- 60 ml grietinėlės 35%
- 70 g sviesto (supjaustyto kubeliais)
- 1 a. š. jūros druskos
- Gaminimo laikas - 25 min.
- Laukimo laikas - 60 min.
- Kepimo laikas ~ 15 min.
- Išsikepsite 25 macarons
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip pasigaminti sūdytų karamelių macarons?
Pasidalink su draugu:
Paruoškite macarons tešlą:
1. Sumaišykite migdolų miltus su cukraus pudrą ir per sietelį persijokite mišinį.
2. Kiaušinių baltymus plakite iki putų, palaipsniui įmaišykite smulkų cukrų. Plakite, kol baltymai taps standūs ir blizgūs. Įmaišykite vanilės ekstrakto ir žiupsnelį druskos.
3. Atsargiai įmaišykite sausų ingredientų mišinį į išplaktus baltymus. Maišykite tol, kol tešla taps vientisa ir blizgi, bet nepermaišykite.
4. Suformuokite macarons sausainius konditeriniu maišeliu ant kepimo popieriaus ar silikoninio kepimo kilimėlio. Leiskite jiems apdžiūti 30–60 minučių, kol paviršius taps sausas.
5. Įkaitinkite orkaitę iki 150°C temperatūros ir kepkite apie 15 minučių. Ištraukę iš orkaitės, palikite macarons sausainius atvėsti.
Paruoškite sūrią karamelę:
1. Į puodą suberkite cukrų ir lėtai kaitinkite, maišydami, kol jis visiškai ištirps ir taps auksinės spalvos.
2. Nukelkite nuo ugnies ir atsargiai įpilkite grietinėlės, intensyviai maišykite, kad nesusidarytų gumuliukai. Grąžinkite ant silpnos ugnies ir maišykite, kol masė taps vientisa.
3. Įmaišykite sviestą ir jūros druską, kol sviestas visiškai ištirps ir susimaišys su karamele. Atvėsinkite.
Suklijuokite macarons:
1. Kai macarons sausainiai atvės, suklijuokite juos su paruošta sūria karamele. Leiskite macarons pastovėti šaldytuve bent kelias valandas, kad skoniai susijungtų.
ĮSYGYKITE
Naujai išleistą knygą
Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!
12 tobulų bandelių receptų
Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…
Mėgaukitės sūrios karamelės macarons skoniu su puikiui receptu!
Jei esate macarons sausainių gerbėjas, jums patiks sūdytos karamelės macarons receptas. Šie subtilūs prancūziški macarons sausainiai yra sodraus, sviestinio skonio su sūdytos karamelės atspalviu. Jie puikiai tinka ypatingai progai arba kaip malonus skanėstas bet kurią savaitės dieną.
Jei dar niekada negaminote macarons sausainių, nesijaudinkite! Šio recepto lengva laikytis ir jis duos įspūdingų rezultatų. O jei esate patyręs macarons sausainių gamintojas, įvertinsite papildomą karamelizuoto skonio sluoksnį iš skrudintų migdolų miltų lukšto receptą.
Jei ieškote skanaus deserto, išbandykite sūdytos karamelės macarons receptą. Tai puikus klasikinio prancūziško sausainio ir šiuolaikiško sūdytos karamelės atspalvio derinys, kuris tikrai paliks įspūdį kiekvienam, kas jį išbandys.