Ingredientai
Bananiniams blynams:
- 2 bananai
- 150 g sviesto (kambario temperatūros)
- 100 g cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 3 kiaušiniai (kambario temperatūros)
- 150 g miltų
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Pateikimui:
- Grietinėlės (35% reibumo)
- Mėgstamos uogienės
- Uogų, vaisių pagardinimui
- Gaminimo laikas - 15 min.
- Kepimo laikas ~ 4 min.
- Bendras laikas ~ 40 min.
- Iškepsite 8 vnt.
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip išsikepti bananinius blynus?
Pasidalink su draugu:
Bananiniai blynai:
1. Bananus supjaustykite į smulkius gabaliukus.
2. Į didesnį dubenį įdėkite kambario temperatūros (minkštą) sviestą, cukrų, vanilinį cukrų bei kiaušinius. Viską išplakite iki purios ir tolygios masės.
3. Į masę įmaišykite smulkiai supjaustytus bananus, išsijokite miltus su kepimo milteliais ir šauktu išmaišykite.
4. Į įkaitintą blynų keptuvę įpilkite apie 3 šauktus bananinių blynų tešlos ir kepkite apie 3 – 4 min.
5. Bananinius blynus pateikite karštus su išplaktą saldžia grietinėle, mėgstama uogiene bei pagardintomis uogomis.
Skanaus!
ĮSYGYKITE
Naujai išleistą knygą
Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!
12 tobulų bandelių receptų
Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…
Bananinių blynų receptas saldiems pusryčiams!
Džiaugsmas ir palaima prasideda paprastuose dalykuose! Čirviniai blynai tai lyg meilės išraiška, kuri atsispindi širdelės formos blyneliuose. Nudžiuginkite ir pakelkite nuotaiką savo blynų mylėtojui!
Prisijunkite prie mūsų ir kartu dalinkimės kulinarinėmis paslaptimis, kaip iškepti tobulus čirvinius blynus, kurie taps ne tik pusrytinis valgis, bet ir rytinis ritualas, pripildantis namus šiluma, o smaližių veidus plačia šypsena.