Pana Cota receptas
Vasariškas bei gaivus Pana Cota receptas! Ar jau bandėte pasigaminti Panakota su jogurtu? Pasinerkite į kreminio sodrumo sluoksnius, paryškintus gaiviomis jogurto natomis. Mėgaukitės rafinuotu ir gaiviai lengvu desertu.
Ingredientai
Pana Cota:
- 200 ml natūralaus jogurto
- 10 g želatino
- 400 g plakamosios grietinėlės (30-35% riebumo)
- 70 g cukraus
- 2 šaukšteliai vanilės ekstrakto
Papuošimui:
- 250 g Mėgstamos uogos
- Gaminimo laikas - 10 min.
- Laukimo laikas ~ 6 h
- Pana Cota - 4 porcijos
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip pasigaminti panakota su jogurtu?
Pasidalink su draugu:
Pana Cota receptas:
1. Išsiimkite jogurtą iš šaldytuvo, leiskite jam sušilti iki kambario temperatūros.
2. Į mažesnį indą suberkite želatiną, užpilkite verdančiu vandeniu ir išmaišykite. Leiskite joms išbrinkti, palikdami 5 min.
3. Ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami, pakaitinkite grietinėlę kartu su cukrumi ir vanilės ekstraktu.
4. Ištirpus cukrui, supilkite išbrinkusi želatiną. Toliau maišykite ant vidutinės ugnies, kol želatinas visiškai ištirps.
5. Ištirpus želatinui, nukelkite puodą nuo kaitlentės ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros.
6. Į atvėsusią masę, palaipsniui įmaišykite jogurtą.
7. Gautą panakotą su jogurtu, supilstykite į paruoštas 4 stiklines ar norimas formeles ir įdėkite į šaldytuvą 5 – 6 val.
8. Pana Cota pateikiama su mėgstamomis uogomis.
Skanaus!
Gaivus bei vasariškas Pana Cota receptas! Panakota su jogurtu ir mėgstamomis uogomis.
Pasinerkite į kulinarinių naujovių pasaulį, panakota su jogurtu – šiuolaikiška nesenstanti italų pamėgtu desertu. Gaivus Pana Cota receptas sustiprina gaivaus jogurto dvelksmas, bei sukuria tobulą lengvumo balansą. Leiskitės į skonio kelionę, kuri iš naujo apibrėžia deserto tobulumą.
Pasilepinkite, panakota su jogurtu – kur kreminė elegancija susitinka su gaiviu jogurto skoniu. Patirkite subtilų saldumo ir kremiškumo balansą kiekviename šaukšte. Nesenstantis Pana Cota receptas su naujais po skoniais!