Saldūs receptai

Vaniliniai, prancūziški macarons

Ieškote klasikinio deserto? Prancūziški macarons su švelniu vanilės kremu – išbandykite!

Ingredientai

Macarons sausainių tešlai:

Kremui:

Kepimui:

Oreo ir macarons – tobula skonių harmonija!

Pasidalink su draugu:

Prancūziški macarons - receptas:

1. Sumaišykite migdolų miltus ir cukraus pudrą. Per sietelį persijokite.

2. Kitame dubenyje, kiaušinių baltymus plakite iki putų, palaipsniui įmaišykite smulkų cukrų, tuomet išplakite iki standžių putų ir įmaišykite vanilės ekstrakto.

3. Atsargiai sumaišykite sausų ingredientų mišinį su plaktais kiaušinių baltymais. Mišinį maišykite lėtai, kol tešla taps blizgi ir vientisa.

4. Suformuokite macarons sausainius ant kepimo popieriaus ir palikite 30–60 minučių išdžiūti.

4. Paruoštą tešlą, šaukštu arba konditeriniu maišeliu suformuokite ant macarons silikoninio kilimėlio arba kepimo popieriaus. Palikite 30–60 minučių džiūti.

5. Įkaitinkite orkaitę iki 150°C temperatūros ir kepkite apie 15 minučių. Leiskite sausainiams atvėsti.

Vanilinis kremas:

1. Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukraus pudra iki purios masės

2. Įmaišykite vanilės ekstraktą.

3. Tik ant atvėsusių macarons ištepkite vaniliniu kremu ir suklijuokite.

Elegancija, subtilumas ir vanilės skonis – viskas viename

Klasikiniai prancūziški macarons! Šis receptas atskleis jums subtilų ir tobulą prancūziškų desertų skonį. Vanilės prieskonio kremas, įspraustas tarp lengvų, migdolų sausainių, suteiks nepakartojamą saldumo ir lengvumo derinį. Idealu, jei norite sužavėti svečius tikru prancūzišku desertu.

Prancuziski macarons

Jei ieškote autentiško prancūziško deserto, šis prancūziškas macarons receptas yra būtent tai, ko reikia. Vanilės skonis kartu su subtiliais migdolų sausainiais kuria nepamirštamą skonio pojūtį. Šis receptas leis pasijusti kaip tikroje Paryžiaus kavinėje, net ir jūsų virtuvėje!

Išsirink savo mėgstamiausią macarons skonį!