Avietinis kremas keksiukams
Gaivus ir kreminis avietinis keksiukų kremas – idealus desertas su natūraliais vaisių skoniais!
Ingredientai
Avietiniam kremui:
- 200 g kreminio sūrio (pvz., „Philadelphia“)
- 100 g sviesto (kambario temp.)
- 180 g cukraus pudros
- 100 g šviežių arba šaldytų aviečių
- 1 a. š. vanilės ekstrakto
Papuošimui:
- Šviežių arba šaldytų aviečių
- Gaminimo laikas -10 min.
- Kremo užteks 12 keksiukų
- Autorius - Saldūs receptai
Gaiva tavo keksiukams!
Pasidalink su draugu:
Avietinis kremas keksiukams:
1. Paruoškite avietes: jei naudojate šaldytas avietes, pirmiausia jas atšildykite. Avietes sutrinkite iki vientisos tyrės ir perkoškite per sietelį, kad pašalintumėte sėklas.
2. Išplakite sviestą ir kreminį sūrį: minkštą sviestą ir kreminį sūrį plakite elektriniu mikseriu, kol masė taps puri ir vientisa.
3. Palaipsniui įmaišykite cukraus pudrą ir plakite, kol kremas taps lengvas ir kreminis.
4. Supilkite aviečių tyrę ir vanilės ekstraktą. Plakite, kol kremas taps lygios, vientisos tekstūros, švelniai rožinės spalvos.
5. Kremą įdėkite į šaldytuvą ir atvėsinkite.
Keksiukų papuošimas kreminiu glaistu:
1. Tik ant gerai atvėsusių keksiukų, konditeriniu švirkštu papuoškite keksiukus kreminiu šaltu glaistu.
2. Keksiukus papuoškite šviežiomis arba šaldytomis avietėmis.
Avietinis keksiukų kremas, kurio neįmanoma pamiršti!
Avietinis keksiukų kremas – tai gaivus ir kreminis pasirinkimas, suteikiantis desertui subtilaus saldumo ir lengvos rūgšties. Šis kremas išsiskiria puria tekstūra, gaiviu vaisių skoniu ir puikiai tinka kiekvienam, norinčiam įnešti ryškesnės spalvos ir skonio į savo kepinius.
Šis avietinis keksiukų kremas išsiskiria ypatinga gaiva ir subtiliu rūgštumo bei saldumo balansu. Kreminis sūris, sviestas ir tikra aviečių tyrė sukuria nepaprastai švelnų kremą, kuris puikiai tinka prie bet kokių keksiukų.