Belgiškų vaflių receptas
vafliai iš išorės tampa traškūs, o viduje – nuostabiai minkšti. Receptas paprastas, o vafliai greitai iškepa.
Ingredientai
Belgiškiems vafliams:
- 150 g sviesto (kambario temperatūros)
- 40 g cukraus
- 10 g vanilinio cukraus
- 3 dideli kiaušiniai (kambario temperatūros)
- 250 g miltų
- 1 a. š. kepimo miltelių
- Žiupsnelis druskos
- 200 g pasukų (kambario temperatūros)
Pateikimui:
- Uogų, vaisių pagardinimui
- Grietinės
- Mėgstamos uogienės
- Klevų sirupo
- Gaminimo laikas - 15 min.
- Kepimo laikas ~ 6 min.
- Bendras laikas - 40 min.
- Iškepsite 5 - 6 porcijas
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip pasigaminti belgiškus vaflius?
Pasidalink su draugu:
Belgiški vafliai:
1. Į vidutinio dydžio dubenyje, įdėkite kambario temperatūros (minkštą) sviestą, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišykite iki kreminės tekstūros.
2. Palaipsniui, po vieną, įmuškite kiaušinius. Gerai išmaišę išsijokite į masę miltus, kepimo miltelius bei druską.
3. Į gautą masę supilkite pasukas ir šaukštu išmaišykite iki tolygios masės.
4. Į įkaitintą vaflių keptuvę, įpilkite smtelį paruoštą vaflių masę ir kepkite apie 6 min. arba kol vaflis įgaus gelsvą atspalvį.
5. Belgiškus vaflius patekite karštus su mėgstamais vaisiais, uogiene, grietinėle ar užpiltu klevų sirupu.
Skanaus!
užsisakyk prekes ir gamink patogiai!
ĮSYGYKITE
Naujai išleistą knygą
Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!
12 tobulų bandelių receptų
Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…
Belgiškų vaflių receptas saldiems pusryčiams!
Belgiškais vafliais mėgaukitės savo virtuvėje! Skanaukite, smaguriaukite ir pakelkite artimiesiems nuotaiką su skaniais belgiškais vafliais
Prisijunkite prie mūsų ir kartu dalinkimės kulinarinėmis paslaptimis, kaip iškepti tobulus čirvinius blynus, kurie taps ne tik pusrytinis valgis, bet ir rytinis ritualas, pripildantis namus šiluma, o smaližių veidus plačia šypsena.