Karamelinis kremas tortui
Atraskite prabangų karamelės kremo skonį – puikų skanėstą, kuriame karamelės sodrumas derinamas su maskarponės purumu. Tai tikra smaližiaus svajonė. Karamelinis kremas ypatingam tortui!
Ingredientai
Karameliniam kremui:
- 600 g sutirštinto pieno „Rududu”
- 400 g maskarponės
- 1 citrinos
- 50 ml brendžio
- Gaminimo laikas - 15 min.
- Kremo užteks 1 tortui 24 cm skersmens
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip pasigaminti karamelinį kremą tortui?
Pasidalink su draugu:
Karamelinis kremas tortui:
1. Į vidutinio dydžio dubenį sudėkite sutirštintą pieną „Rududu” su maskarpone ir elektrinio mikserio pagalba išplakite iki vientisos ir tolygios masės.
2. Į išplaktą masę smulkiai sutarkuokite citrinos žievelę bei išspauskite citrinos sultis. Taip pat į masę supilkite brendį ir šaukštu išmaišykite kol ingredientai susijungs.
3. Karamelės kremas tepamas ant jau atvėsusių torto lakštų. Šiuo kremu galite ne tik sutepti tortą, bet ir jį papuošti.
Karamelinis kremas tortui
Pasimėgaukite kreminiu karamelinio kremo malonumu – sodraus karamelės saldumo ir glotnios, aksominės tekstūros deriniu. Karamelinis kremas suteiks Jūsų tortui ypatingą žavesį ir skonio pusiausvyrą! Išbandykite šį receptą ir pavaišinkite savo bičiulius.
Pagyvinkite savo desertus išskirtiniu karamelinio kremo skoniu, bet kuriam patiekalui pridedant rafinuotumo ir saldumo. Šis kremas puikiai tinka ir keksiukų įdarui. Eksperimentuokite ir nustebinkite save patį, nes šį kremas yra universalus ir tinkantis įvairių desertų įdarui pateikti.
Patirkite gryną dekadansą su karameliniu kremu – nuostabia karamelizuoto saldumo ir aksominio glotnumo simfonija.