Chocolate Job Sweet Recipes Divider

Kavos panakota

Mėgaukitės sodriais Italijos skoniais su kavos panakota – prabangus vasaros desertas, kuriame kreminis panakotos  saldumas derinamas su aromatinga kavos esencija.

Ingredientai

Kavos panakotai:

Užpilui:

Kaip pasigaminti kavos panakotą?

Pasidalink su draugu:

Kavos panakota:

1. Pirmiausia išsivirkite stiprią kavą ir atidėkite į šalį.

2. Želatiną suberkite į mažą indą ir užpilkite verdančiu vandeniu, išmaišykite ir leiskite 10 min. pastovėti, kol želatinas išbrinks.

3. Į vidutinio dydžio dubenį supilkite grietinėlę, suberti cukrų bei įmaišykite vanilę. Kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol cukrus visiškai ištirps. Užvirinkite iki pirmų purslų.

4. Į grietinėlės mišinį supilkite išbrinkintą želatiną, maišykite kol želatinas ištirps. Nukelkite nuo kaitlentės.

5. Palaipsniui į mišinį įmaišykite pravėsusią kavą.

6. Gautą panakotos masę supilstykite į formeles arba norimas stiklines ir įdėkite į šaldytuvą 5 – 6 val.

Užpilas:

1. Prieš pateikiant kavos panakotą pasiruoškite užpilą. Pasiruoškite kavą ir atidėkite į šalį.

2. Ant lėtos/silpnos ugnies ištirpinkite šokoladą. Į ištirpusį šokoladą supilkite paruoštą kavą.

3. Atvėsus užpilui iki kambario temperatūros, galite pateikti panakotą.

4. Panakotą ištraukite iš šaldytuvo, įmerkite į verdantį vandenį 30 s, ištraukite ir išverskite į serviravimo lėkštę. Pagardinkite atvėsintu užpilu.

Skanaus!

Kavos panakota Tavo subtiliam skoniui!

Skanaukite tobula aksominio glotnumo ir kavos skonio harmonija kiekviename šaukštelyje. Malonus saldumas ir kofeino mišinys, perkelia skonio receptorius į šurmuliuojančias Italijos kavines.

Kavos panakota - receptas

Patirkite itališkos kavos kultūros žavesį su kavos panakota – nuostabus desertas, pasižymintis kreminiu panakotos sodrumu ir intensyviu kavos skoniu.

Ieškote naujo, vasaros skonio?

Prisidėkite prie projekto, įsigydami receptų knygą