Keksiukų kremas
Šis keksiukų kremas su plakta grietinėle ir kreminiu sūriu suteiks jūsų keksiukams išskirtinio švelnumo ir gaivumo.
Ingredientai
Keksiukų kremui:
- 25 g sviesto (kambario temp.)
- 250 g kreminio sūrio (pvz., „Philadelphia“)
- 200 ml grietinėlės 35%
- 70 g cukraus pudros
- 2 šaukštai išspaustos citrinos sulčių
Papuošimui:
- 10 g mėgstamų riešutų
- Gaminimo laikas - 10 min.
- Kremo užteks ~ 24 keksiukams
- Autorius - Saldūs receptai
Švelnumas ir gaivumas viename kąsnyje!
Pasidalink su draugu:
Keksiukų kremo receptas
1. Sviestą ištirpinkite ant silpnos lėtos ugnies.
2. Ištirpintą sviestą sumaišykite su kreminiu sūriu (pvz., „Philadelphia“) bei cukraus pudra.
3. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę iki standžių smailių.
4. Į kreminio sūrio mišinį palengva įmaišykite išplaktą grietinėlę ir citrinos sultis.
5. Gautą kremą įdėkite į šaldytuvą, kol keksiukai iškeps ir atvės iki kambario temperatūros.
Keksiukų papuošimas kreminiu glaistu:
1. Tik ant gerai atvėsusių keksiukų, konditeriniu švirkštu papuoškite keksiukus kreminiu šaltu glaistu.
2. Morkų keksiukus papuoškite stambiai kapotais riešutais arba morkų drožlėmis.
Keksiukų kremas – tobula kiekvieno keksiuko puošmena!
Šis keksiukų kremas suteikia desertui ypatingą švelnumą ir gaivumą. Kreminis sviesto ir sūrio glaistas su plakta grietinėle ir subtiliu citrinos rūgštelės akcentu yra tobulas priedas prie bet kokio keksiuko. Šis kremas lengvai paruošiamas, o jo tekstūra puikiai dera tiek klasikiniams, tiek egzotiškiems skoniams.
Keksiukų kremas su švelniai plakta grietinėle, kreminiu sūriu ir citrinos natomis – tai tobula harmonija jūsų desertams. Šis kremas suteikia keksiukams puikų balansą tarp švelnumo ir gaivumo, užtikrindamas, kad kiekvienas kąsnis būtų lengvas, minkštas ir nepaprastai gardus.
Šis keksiukų kremas tobulai tinka drėgniems morkų keksiukams!