Saldūs receptai

Meksikietiški kepti ledai

Meksikietiški kepti ledai yra viliojanti dviejų, prieštaringų pasaulių sintezė: traški ir karšta kepta vanilinių ledų išorė, o deserto viduje, rasite šaltus, kreminius vanilinius ledus.

Šis desertas yra kulinarinio kūrybiškumo šedevras, kilęs iš Meksikos širdies, kur jis žavi maisto entuziastus ištisas kartas. Su intriguojančiu tekstūrų ir skonių deriniu, meksikietiški kepti ledai siūlo malonų nuotykį gomuriui.Išbandykite autentišką meksikietiškų keptų ledų receptą ir nustebink savo draugus unikaliais keptais ledai.

kepti ledai 70; ledu gaminimas namuose 10;

Ingredientai

Meksikietiškiems keptiems ledams:

Kepti ledai!

Pasidalink su draugu:

1. Vaniliniai ledai padalinami į 4 vienodo dydžio rutuliukus ir padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Įdėkite į šaldymo kamerą mažiausiai 1 valandą arba kol sutvirtės.

2. Negiliame dubenylyje sumaišykite susmulkintus kukurūzų dribsnius ir maltą cinamoną.

3. Sekančiame dubenyje išplakite kiaušinius iki vientisos masės.

4. Kiekvieną šaldytą vanilinių ledų rutuliuką apvoliokite išplaktame kiaušinyje, tada gerai aptepkite kukurūzų dribsnių mišiniu, švelniai paspauskite, kad priliptų. Padengtus ledų rutuliukus dėkite atgal ant kepimo skardos ir šaldykite dar 30 minučių.

5. Giliame puode arba gruzdintuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.

6. Apdengtus ledų rutuliukus kiaurasamčiu nuleiskite į karštą aliejų. Kepkite apie 20-30 sekundžių iki auksinės spalvos. Išimkite juos iš aliejaus ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.

7. Ilgai nedelskite, patiekite meksikietiškus keptus ledus, apšlakstytus medumi.

Patarimai, kad kepti ledai gautųsi tobulai, o ledų gaminimas namuose pavyktų tobulai

  • Jei pirksite parduotuvėje vanilinius ledus, rinkitės kuo tvirtesnius ledus, tokie ledai dažniausia būna dėžutėse. Tai užtikrins, kad kepti ledai kepimo metu išlaikys savo formą.
  • Įsitikinkite, kad suformuoti į rutulį vaniliniai ledai yra tvirtai sustingę.
  • Norėdami sukurti traškią ir auksinę plutą, apvoliokite bei pabarstykite susmulkintais kukurūzais ledus kelis kartus, kad neliktų jokių tarpelių, o kukurūzų pluta būtų kuo storesnė. Tai suteiks ledams tekstūros ir padės izoliuoti nuo tiesioginio karščio.

 Mėgaukitės unikaliu karštos, traškios išorės ir šalto, kreminio keptų ledų deriniu!

Kepti ledai

Autentiški meksikietiški kepti ledai

Mėgaukitės nuostabiais Meksikos skoniais su autentišku meksikietiškų keptų ledų receptu. Šis unikalus desertas yra puikus traškių ir kreminių tekstūrų mišinys, kuris perkels jūsų skonio receptorius į skonių fiestą. Nesudėtingas keptų ledų receptas sujungia meksikietiškų vanilinių ledų sodrumą su traškia cinamono ir kukurūzų plutele, taip sukuriant desertą, kuriam tikrai neįmanoma atsispirti. Ledų gaminimas namuose gali būti ne tik lengvas bet kartu ir labai įdomus procesas!

Meksikietiški kepti ledai su puikiu kreminiu vidumi ir traškia deserto plutele

Įsivaizduokite kaušelį aksominių vanilinių ledų su auksiniu, traškiu lukštu, kuris subtiliai pagardintas cinamonu ir apipiltas sodriu karameliniu padažu. Šis harmoningas karšto ir šalto, traškaus ir kreminio, saldaus ir šiek tiek prieskonių derinys yra pojūčių potyris, kaip niekas kitas.

Sukurdami savo meksikietiškus keptus ledus namuose, galėsite mėgautis šiuo unikaliu desertu ir pasidalinti juo su šeima bei draugais. Šiame recepte paaiškinsime, kaip pasiekti tobulą kontrastų balansą, dėl kurio meksikietiški kepti ledai yra tokie nepamirštami.

Ledų gaminimas namuose su meksikietiškais ledais

Nesvarbu, ar norite perkelti savo skonio receptorius į šurmuliuojančias Meksikos gatves, ar tiesiog ieškote įsimintino deserto, kad užbaigtumėte ypatingą patiekalą, šis meksikietiškų keptų ledų receptas yra jūsų raktas į saldžius, traškius ir kreminius nuotykius. Taigi, leiskitės į šią kulinarinę kelionę ir atraskite šio pamėgto meksikietiško deserto gaminimo magiją savo virtuvėje.

Išbandyk daugiau naminių ledų skonių!