Saldūs receptai

Veganiški naminiai ledai iš avižų pieno

Tekstas

Ingredientai

Ledams iš avižų pieno

Ledai iš avižų pieno, kaip juos pasigaminti namuose?

Pasidalink su draugu:

Sodrūs avižų pieno veganiški naminiai ledai.

1. Į puodą supilkite avižų pieną, kokosų pieną, cukrų, kukurūzų krakmolą, vanilės ekstraktą bei druską. Kaitinkite ledų mišinį ant vidutinės ugnies nuolat maišydami, kol truputį sutirštės ir užvirs.

2. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir toliau virkite, apie 2-3 minutes, kol mišinys sutirštės iki kremo konsistencijos. Nepamirškite maišyti.

3. Nukelkite puodą nuo ugnies ir leiskite mišiniui atvėsti iki kambario temperatūros. Kai atvės, uždenkite ir šaldykite bent 4 valandas arba per naktį.

4. Kai mišinys atvės, perkelkite jį į ledų gaminimo aparatą ir plakite pagal gamintojo nurodymus, kol pasieks minkštą ledų konsistenciją. Paprastai tai trunka apie 20 – 25 minutes.

5. Suplaktus veganiškus ledus perkelkite į uždengtą indą ir užšaldykite mažiausiai 4 val. arba kol sutvirtės.

6. Patiekite kreminius ir skanius ledus iš avižų pieno dubenėliuose arba vafliuose ir mėgaukitės šio deserto skoniais.

Šis populiarus veganiškų naminių ledų iš avižų pieno receptas suteikia nuostabų tradicinių ledų skonį, kaip pagrindą naudojant avižų pieną. Dėl kreminio sodrumo avižų pieno, subtilaus kokosų pieno saldumo ir malonaus vanilės skonio šis šaldytas desertas tikrai patiks. Mėgaukitės populiariais veganiškais naminiais ledais su avižų pienu skoniais savo namuose, naudodami šį lengvai vykdomą receptą.

Naminiai ledai iš avižų pieno

Pavadinimas

Tekstas

Pavadinimas

Tekstas

Pavadinimas

Tekstas

Išbandyk daugiau naminių ledų skonių!