Ingredientai
Migdoliniams ledams
- 480 ml migdolų pieno
- 240 ml riebaus kokosų pieno
- 150 g cukraus
- 50 g migdolų pastos (marcipanų pastos)
- 1 arbatinis šaukštelis migdolų ekstrakto
- ¼ arbatinio šaukštelio druskos
- Gaminimo laikas - 40 min.
- Laukimo laikas - 25 min.
- Šaldymo laikas - 4 h.
- Užtruksite - 5 h. 5 min.
- Paruošite 6 migdolinių ledų porcijas
- Autorius - Saldūs receptai
Sodrūs migdoliniai veganiški ledai. Kaip pagaminti juos tobulai?
Pasidalink su draugu:
Tobuli naminiai veganiški ledai migdolų skonio
1. Į puodą supilkite migdolų pieną, kokosų pieną, cukrų, migdolų pastą, migdolų ekstraktą bei druską. Kaitindami ant vidutinės ugnies, viską gerai išmaišykite, kol ingredinetai susijungs, o cukrus su migdolų pasta visiškai ištirps.
2. Kai mišinys įkaista ir ingredinetai gerai susimaišę, o cukrus su migdolų pasta visiškai ištirpo, ledų mišinį nukelkite nuo kaitlentės ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros.
3. Atvėsusį mišinį perkelkite į ledų gaminimo aparatą ir plakite pagal gamintojo nurodymus, kol pasidarys minkšta, kreminė konsistencija. Paprastai tai trunka apie 20 – 25 minutes.
4. Suplaktus migdolinius veganiškus ledus perkelkite į sandarų indą, uždenkite maistine plėvele ir šaldykite 2 – 4 val. arba kol pasidarys tvirta konsistencija.
5. Patiekite šiuos skanius migdolinius veganiškus ledus dubenėliuose ar belgiškuose vafliuose ir mėgaukitės sodriu migdolų skoniu bei kremine tekstūra.
Šis populiarus itališkų ledų receptas suteikia nuostabų tradicinių pieno ledų posūkį. Šaldytas veganiškas desertas neabejotinai padarys įspūdį dėl kreminio migdolų pieno, sodrumo kokosų pieno ir išskirtinio migdolų pastos bei ekstrakto skonio. Mėgaukitės populiariais itališkais migdolų pieno ledų skoniais savo namuose, naudodami šį lengvai sekamą receptą.
Pavadinimas
Tekstas
Pavadinimas
Teksts
Pavadiniams
Tekstas