Saldūs receptai

Pana Cota

Palepinkite save su pana cota – dekadentišku deserto šedevru, garsėjančiu šilkine tekstūra ir dangišku skoniu. Patirkite Italijos gastronominio paveldo magiją kiekviename šaukštelyje.

Ingredientai

Pana Cotai:

Papuošimui:

Kaip pasigaminti Pana Cota?

Pasidalink su draugu:

Pana Cota:

1. Į mažesnį puodelį suberkite želatiną, užpilkite verdančiu vandeniu, taip kad apsemtų želatino miltelius. Maišykite tol kol išbrinks želatinas.

2. Atskirai į puodą supilkite grietinėlę, pieną, cukrų bei vanilę. Maišydami kaitinkite ant nedidelės / vidutinės ugnies kol cukrus ištirps.

3. Galiausiai įmaišykite išbrinkusį želatiną.

4. Susijungus susijungus ingredientams, nukelkite nuo kaitlentės ir leiskite atvėsinti iki kambario temperatūros.

5. Atvėsusią Pana Cotą supilkite į keturias 150 ml talpos formeles ar stiklines ir įdėkite į šaldytuvą 5 – 6 h sustingti.

6. Pana Cota pateikiama su mėgstama uogiene bei pasirinktomis, šviežiomis uogomis.

Skanaus!

Pana Cota su šviežiomis uogomis ir mėgstama uogiene!

Atraskite išskirtinį itališką pana cota žavesį – kreminio deserto pojūtį, kuris žada užburti jūsų skonio receptorius savo prabangia tekstūra ir subtiliais skoniais. Pasimėgaukite Italijos deserto tobulumu.

Pana Cota

Pana cota – aksominio glotnumo desertas, kuriame paprastumas derinamas su rafinuotumu. Pasinerkite į turtingas itališkos virtuvės tradicijas su kiekvienu šaukštu.

Ieškote naujo, vasaros skonio?