Panakota su kefyru
Pasimėgaukite kreminio tobulumo ir gaivaus atspalvio sluoksniais, suteikdami skonio pojūtį, kuris tikrai jus sužavės. Atraskite puikų skonių balansą kiekviename prabangiame šaukšte – panakota su kefyru!
Ingredientai
Panakota su kefyru:
- 500 ml kefyro
- 120 ml pieno
- 10 g želatino
- 100 g cukraus
- 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Papuošimui:
- Norima uogienė (trintos braškės, trintos avietės ar trintų juodųjų serbentų ir pan.)
- Mėgstamos uogos pagal pasirinktą uogienę
- Gaminimo laikas - 10 min.
- Laukimo laikas ~ 6 h
- Panakota su kefyru - 4 porcijos
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip pasigaminti tobulą panakota su kefyru?
Pasidalink su draugu:
Panakota su kefyru:
1. Iš šaldytuvo ištraukite kefyrą, leiskite jam sušilti iki kambario temperatūros.
2. Į mažą indą suberkite želatiną ir kelis šaukštus užpilkite pieno. Sumaišykite ir leiskite pastovėti kelias minutes kol išbrinks.
3. Kitame vidutinio dydžio puode, nuolat maišydami pakaitinkite ant vidutinės kaitros pieną su cukrimi kol cukrus ištirps.
4. Ištirpus cukrui, įmaišykite išbrinkusį želatiną. Ištirpus želatinui, nukelkite puodą nuo kaitlentės.
5. Pienui atvėsus iki kambario temepratūros, palaipsniui supilkite kefyrą ir sumaišykite iki tolygios masės.
6. Supilstykite panakotą į norimas stiklines ar formeles ir įdėkite į šaldytuvą 5 – 6 vl.
7. Panakota su kefyru pateikiama su norima trintų uogų uogiene bei pasirinktomis šviežiomis uogomis.
Skanaus!
Tobula panakota su kefyru - tikras vasaros desrtas
Palepinkite save kulinarinių naujovių skoniu. Tobula panakota – kreminės elegancijos ir gyvybingos gaivos simfonija. Mėgaukitės švelnia, sodria panakotos tekstūra, sustiprinta ryškiomis kefyro natomis. Žadėdame rafinuotą ir gaivinantį vasaros desertą.
Leiskitės į kulinarinio malonumo kelionę su kiekvienu vasariško deserto kąsneliu.