Ingredientai
Red Velvet keksiukams:
- 170 g sviesto (kambario temperatūros, minkštas)
- 215 g miltų
- 5 g kakavos miltelių
- ¼ arbatinio šauktelio kepimo sodos
- 1 arbatinis šauktelis kepimo miltelių
- Žiubsnelis druskos
- 200 g cukraus
- 3 kiaušinių (kambario temperatūros)
- 30 ml vanilės ekstrakto
- 180 ml pasukų
- Raudonų maistinių dažų
Red Velvet keksiukų glaistui:
- 340 g sviesto (kambario temperatūros, minkštas)
- 455 g kreminio sūrio (philadelphia)
- 5 ml vanilės ekstrakto
- Žiubsnelis druskos
- 550 g cukraus pudros
- Gaminimo laikas - 15 min.
- Kepimo laikas - 20 min.
- Viso - 35 min.
- Iškesite 16 Red Velvet keksiukų
- Autorius John Kanell
Kaip išsikepti tobulus Red Velvet keksiukus?
Pasidalink su draugu:
Tobulai raudoni Red Velvet keksiukai:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir į keksiukų kepimo formą sudėkite vienkartines, popierines keksiukų formeles.
2. Į didesnį dubenį įdėkite kambario temperatūros (minkštą) sviestą, suberkite cukrų ir išplakite iki vientisos, purios masės.
3. Į sviesto masę išsijokite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius įberkite druskos ir maišykite, kol ingredientai susijungs.
4. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su pasukomis, vanile ir maistiniais dažais (1 – 2 šauktus, skystų maistinių dažų).
5. Lėtai maišydami ant silpnos/lėtos ugnies sudėkite šlapių ingredientų masę į sausų ingredientų puodą. Maišykite iki vientisos ir tolygios masės.
5. Gautą red velvet tešlą sudėkite į kepimui paruoštas formeles, palikdami šiek tiek vietos keksiukų pakilimui.
6. Į įkaitusią orkaitę pašaukite Red Velvet keksiukus ir kepkite apie 20 min.
Red Velvet keksiukų glaistas
1. Vidutinio dydžio dubenyje, sutrinkite sviestą iki vientisos ir purios masės.
2. Į ištrintą kreminį sviestą įdėkite kambario temperatūros kreminio sūrio, vanilės bei druskos. Viską išplakite iki vientisos masės.
3. Palaipsniui įmaišykite išsijotą cukraus pudrą. Jei norėsis kietesnio sviestinio glaisto, papildomai įmaišykite išsijotos cukraus pudros, kol pasidarys norima konsistencija.
4. Glaistą dėkite ant gerai atvėsintų keksiukų!
Skanaus!
užsisakyk prekes ir gamink patogiai!
ĮSYGYKITE
Naujai išleistą knygą
Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!
12 tobulų bandelių receptų
Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…
Red Velvet keksiukai su kremu!
Tekstas