Saldūs receptai

Red Velvet tortas

Amerikietiškas Red Velvet tortas su ryškiu, tamsiai raudonu atspalviu ir prabangiu kreminio sūrio glaistu yra desertas, įkūnijantis eleganciją, ir saldų malonumą. Šis ikoniškas tortas užsitikrino ypatingą vietą desertų entuziastų širdyse ir visame pasaulyje. Dėl įspūdingos išvaizdos ir saldaus skonio Red Velvet tortas yra mėgstamas pasirinkimas įvairioms šventėms ir nesvarbu, ar tai būtų gimtadienis, vestuvės ar paprastas susibūrimas su draugais ir šeima.

Ingredientai

Red Vevlvet biskvitui:

Kreminiui torto glaistui:

Torto papuošimui

Amerikietiškas Red Velvet tortas

Pasidalink su draugu:

Red Vevlvet biskvitas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.

2. Vidutinio dydžio dubenyje išsijokite ir sumaišykite miltus, druską bei kepimo soda.

3. Dideliame dubenyje, elektriniu mikseriu sutrinkite kambario temperatūros sviestą su cukrumi. Maišykite tol kol taps šviesi ir puri masė. Po vieną palaipsniui įmuškite kiaušinį, kiekvieną išplakdami iki vientisos masės. Įmaišykite vanilės ekstraktą.

4. Į sviesto mišinį į sijokite kakavos miltelius ir plakite, kol ingredientai gerai susijungs.

5. Sekančiame dubenyje sumaišykite pasukas, actą bei raudonus maistinius dažus. Gautą mišinį palaipsniui supilkite į sviesto mišinį ir maišykite kol gerai susimaišys iki vientisos masės.

6. Galiausiai supilkite miltų mišinį į sviesto masę ir plakite kol ingredinetai susijungs ir taps vientisa puri masė.

7. Tešlą padalinkite į 3 lygias dalis ir supilkite į kepimo formas išklotas kepimo popieriumi.

8. Pašaukite į įkaitusią orkaitę paruoštą kepimui biskvitą. Kepkite 30 – 35 min. arba tol, kol centras taps elastingas. Kepkite po vieną biskvitą. Iškepus biskvitą, leiskite atvėsti kepimo formoje bent 10 min., tada išverskite ant grotelių, kad visiškai atvėstų.

Red Vevlvet torto glaistas

1. Dideliame dubenyje, elektrinio mikserio pagalba, suplakite kambario temperatūros sviestą palaipsniui pridedant kreminį sūrį iki vientisos, purios, kreminės masės.

2. Įmaišykite vanilės ekstraktą bei druską. Į sijokite cukraus pudrą ir plakite, kol ingredientai susijungs į vientisą ir purios masę.

3. Įdėkite paruoštą kreminį glaistą į konditerinį maišelį su dekoratyviniu antgaliu. Ant  iškepto ir atvėsusio Red Velevt biskvito uždėkite vidutinio dydžio taškelius, o ant viršaus dėti sekantį biskvitą ir šį žingsnį dar kartą.

4. Uždėjus paskutinį biskvitą, papuoškite likusiu glaistu Red Velvet tortą. O ant viršaus galite pagardinti norimomis uogomis.

Kepkite skaniausius naminius tortus su artimaisiais ir bičiuliais, nes tortų receptai yra daug paprastesni nei atrodo iš pirmo žvilgsnio.

ĮSYGYKITE

Naujai išleistą knygą

Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!

12 tobulų bandelių receptų knyga
Naujiena

12 tobulų bandelių receptų

Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…

Original price was: 8.99€.Current price is: 5.59€. Add to cart

Populiarusis Red Velvet tortas

Šiame Red Velvet torto recepte atskleisime gaminimo paslaptis, kaip sukurti šį tobulai skanų raudonojo aksomo tortą. Leiskimės į kulinarinę kelionę, kuri atskleis tobulą drėgmės, subtilaus kakavos skonio ir tos išskirtinės, akį traukiančios raudonos spalvos balansą. Nesvarbu, ar esate patyręs kepėjas, ar naujokas virtuvėje, mūsų nuoseklus receptas suteiks jums galimybę įvaldyti šio klasikinio deserto meną.

Amerikietiškas red velvet tortas

Red Velvet tortas tinkantis visoms progoms

Pasiruoškite tyrinėti Red Velvet tortų pasaulį, kuriame skonis ir estetika harmoningai susilieja. Prisijunkite prie mūsų puikaus kepimo nuotykio ir sukurkime tortą Red Velvet , kuris ne tik žavi akį, bet ir džiugina skonio receptorius – Red Velvet tortas, kuris tikrai bus puikus bet kokiai progai.

Ieškote naujo torto recepto? Išbandyk jau šiandien!