Šokoladinis kremas keksiukams
Tikriems šokolado mėgėjams – šokoladinis kremas keksiukams! Lengva paruošti ir laiko daug nesugaišite. Tad eikime gaminti, nes gundantį šokoladinį kremą pasigaminsime greitai ir lengvai. Išpildykime kiekvieno smaližiaus svajonę su nuostabiu šokoladiniu desertu!
Ingredientai
Šokoladiniui kremui:
- 200 ml riebios grietinėlės
- 250 g pieniško šokolado
- 250 g maskarponės
- Gaminimo laikas - 10 min.
- Laukimo laikas - 4 val.
- Kremo užteks 6 keksiukams
- Autorius - Saldūs receptai
Kaip pasigaminti šokoladinį kremą keksiukams?
Pasidalink su draugu:
Šokoladinis kremas keksiukams:
1. Į vidutinio dydžio puodą supilkite grietinėle, pakaitinkite iki pirmų burbuliukų ir nukelkite nuo kaitlentės.
2. Sulaužytą šokoladą sudėkite į karštą grietinėlę. Maišykite kol šokoladas visiškai ištirps. Atvėsinkite šią masę šaldytuve, palikite bent 4 val.
3. Į atvėsintą masę įdėkite maskarponę ir plakikite iki purios ir tolygios masės
4. Šokoladinį kremą dėkite tik ant gerai pravėsusių keksiukų!
5. Keksiukus su kremu laikykite vėsioje vietoje, geriausia šaldytuve.
Patarimai:
- Pradėkite kremą daryti iš vakaro, o išplakite iki purios masės sekančią dieną.
- Kremą dėkite tik ant vėsių keksiukų.
- Keksiukus su kremu laikykite vesioje vietoje arba šaldytuve.
užsisakyk prekes ir gamink patogiai!
Šokoladinis kremas keksiukams
Purus šokoladinis kremas yra universalus! Jį galima naudoti ne tik keksiukams papuošti ar įdarui panaudoti, šį šokoladinį kremą galite naudoti, biskvitiniams tortams sutepti ar net juos papuošti! Gaminkim, lepinkimės ir pasiekime smaližių širdis su šiuo sodriu šokoladiniu kremu.
Kremas yra pagrindinis keksiukų pasaulio komponentas, suteikiantis sodrumo, skonio ir tekstūros. Nepriklausomai nuo to, ar kremas naudojamas kaip glazūra ant keksiukų viršaus, ar kaip įdaras skoniui suteikti. Sodrus šokoladinis kremas, suteikia keksiukams prabangos skonį.