Ingredientai
Veganiškiems vaniliniams keksiukams:
- 280 g cukraus
- 150 ml aliejaus
- 220 ml kokosų jogurto (kambario temperatūros)
- 120 ml kokosų arba migdolų pieno (kambario temperatūros)
- ½ išspaustos citrinos sulčių
- 360 g miltų
- 4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- Žiupsnelis druskos
- 300 g razinų
Keksiukų papuošimui:
- 2 šauktai cukraus pudros apibarstymui
- Paruošimo laikas - 20 min.
- Kepimo laikas - 25 min.
- Užtruksite - 45 min.
- Iškepsite 12 veganiškų keksiukų
- Autorius Saldūs receptai
Kaip pasigaminti veganiškus vanilinius keksiukus?
Pasidalink su draugu:
Veganiškas desertas - vaniliniai veganiški keksiukai
1. Prieš pradedant ruošti veganiškų keksiukų tešlą, įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Į keksiukų skardą įdėkite paruoštas popierinės formeles.
2. Į didesnį dubenį suberkite cukrų, supilkite aliejų ir išmaišykite.
3. Palaipsniui įmaišykite kokosų jogurtą, pieną, citrinos sultis. Maišykite iki vientisos, purios masės.
4. Į masę išsijokite miltus, kepimo miltelius bei druską.
5. Suberkite į masę nuplautas bei nusausintas razinas. Išmaišykite.
6. Gautą veganiškų keksiukų masę, šauktu sudėkite į paruoštas kepimui formeles, palikdami šiek tiek vietos keksiukams pakilti.
7. Pašaukite keksiukus į įkaitusią orkaitę ir kepkite apie 25 min.
8. Pateikite veganiškus vanilinius keksiukus atvėsusius ir apibarstytus išsijota cukraus pudra.
Skanaus!
užsisakyk prekes ir gamink patogiai!
ĮSYGYKITE
Naujai išleistą knygą
Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!
12 tobulų bandelių receptų
Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…