Ingredientai
Veganiškiems keksiukams:
- 75 g veganiško sviesto
- 400 g miltų
- 1 šaukštas kepimo miltelių
- ½ arbatinio šaukštelio cinamono
- Žiupsnelis druskos
- 250 g cukraus
- 300 ml veganiško pieno
- 80 ml aliejaus
- 1 šaukštas vanilės ekstrakto
- 1 šaukštas obuolių sidro
- 340 g šokolado lašų (gabaliukų)
- Paruošimo laikas - 20 min.
- Kepimo laikas - 25 min.
- Užtruksite - 45 min.
- Iškepsite 12 veganiškų keksiukų
- Autorius Saldūs receptai
Kaip išsikepti veganiškus keksiukus su šokolado gabaliukais?
Pasidalink su draugu:
Veganiškas desertas - veganiški keksiukai su šokolado gabaliukais
1. Prieš pradedant ruošti veganišką keksiukų tešlą, įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C. Į keksiukų skardą įdėkite paruoštas popierinės formeles.
2. Ant silpnos, lėtos ugnies ištirpinkite veganišką sviestą ir atidėkite į šalį tolimesniam naudojimui.
3. Didesniame dubenyje išsijokite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską bei cukrų. Viską išmaišykite.
3. Maišydami miltų mišinį, palaipsniui supilkite kambario temperatūros pieną. Maišykite iki tolygios ir vientisos masės.
4. Į masę įmaišykite aliejų, vanilės ekstrakto, obuolių sidro bei ištirpinto ir atvėsusio sviesto.
5. Gavus tolygią ir vientisą masę, šauktu įmaišykite ¾ šokolado lašus.
6. Gautą veganiškų keksiukų tešlą, sudėkite į paruoštas kepimui formeles palikdami šiek tiek vietos keksiukams pakilti. Pabarstykite likusiais šokolado lašais.
7. Paruoštus keksiukus pašaukite į įkaitusią orkaitę ir kepkite apie 20 – 25 min.
8. Veganiški keksiukai su šokolado gabaliukais pateikiami atvėsinti.
Skanaus!
užsisakyk prekes ir gamink patogiai!
ĮSYGYKITE
Naujai išleistą knygą
Leiskimės į kulinarinius nuotykius ir išmokime kaip tobulai išsikepti drėgnas, kvapnias ir be galo minkštas bandeles, kurių norėsis vis daugiau!
12 tobulų bandelių receptų
Skaitmeninė (PDF formatu) receptų knyga. Kepkite su meile, mėgaukitės skoniu – nuo klasikos iki veganiškų…