Vyšniniai vaisiniai ledai
Mėgaukitės subtiliais vyšninių ledų skoniais pagal mūsų naminių ledų receptą. Naminiai vaisiniai ledai, patiks ne tik suaugusiems bet ir mažiesiems smaližiams. Saldus, bet kartu gavinantis vyšnių skonio ledų šaukštelis bei aksominė švelni ledų tekstūra, maloniai ištirps ant jūsų liežuvio. Vaisiniai ledai, tai lyg savotiškas vasaros atspindys, kurio trokšta daugelis iš mūsų. Tad nedvėjokite ir patobulinkite savo šaldytų desertų gaminimą naudodamis šių vyšnių ledų receptu, kuris perkels jūsų skonio receptorius į grynos palaimos karalystę. Vyšninis itališkas naminių ledų receptas, kuris siūlo gaivų ir lengvesnį šio klasikinio skonio pojūtį.
vaisiniai ledai 170; naminiu ledu receptas 90;
Ingredientai
Vyšniniams, vaisiniams ledams:
- 470 ml riebios plaktamosios grietinėlės
- 415 ml saldinto kondensuoto pieno
- 480 g šviežių arba šaldytų vyšnių be kauliukų
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
- Paruošimo laikas - 10 min.
- Gaminimo laikas - 5 min.
- Šaldymo laikas - 9 h.
- Užtruksite - 9 h. 15 min.
- Paruošite 9 porcija vaisinių ledų
- Autorius - saporitokitchen.com
Kaip pasigaminti vaisinius ledus?
Pasidalink su draugu:
Itališkas naminių ledų receptas – vaisiniai ledai su vyšniomis!
1. To begin, refrigerate the heavy whipping cream and sweetened condensed milk until chilled while you prepare the cherries.
2. Use a food processor to pulse the cherries to achieve your desired consistency.
3. In a small pot, heat the cherries over medium heat on the stovetop. Stir occasionally and cook for 3-5 minutes until the cherries soften and release their juices. Allow the cherries to cool completely in the refrigerator.
4. After the cherries have cooled completely, take a mixing bowl and add the whipping cream. Use a hand mixer to whip the cream until it reaches stiff peaks.
5. Gently fold in the cooled cherries, sweetened condensed milk, and vanilla extract, ensuring all ingredients are well combined.
6. Pour the prepared ice cream mixture into a 9″ loaf pan or a 2-quart container. Place a piece of plastic wrap directly on the surface of the ice cream to prevent ice crystals from forming.
7. Place the pan or container with the ice cream in the freezer and let it freeze for 6-8 hours, or until it is completely set and firm. This will ensure that the ice cream is perfectly chilled and ready to be enjoyed.
Vaisiniai ledai!
Mėgaukitės naminių vaisinių ledų skoniais pagal mūsų puikų naminių ledų receptą. Šis receptas – tai mėgstamiausių vasaros vaisių – vyšnių – šventė, paversta kreminiu šaldytu desertu, kuris sužavės jūsų skonio receptorius. Mūsų naminiai vyšniniai ledai gaminami su meile ir iš geriausių ingredientų, užtikrinančių sodrią ir aksominę tekstūrą, kuri puikiai papildo saldų rūgštų vyšnių skonį. Kiekvienas šių naminių ledų kaušelis yra vaisinio gėrio pliūpsnis, sukuriantis tikrai nuostabią patirtį.
Vyšniniai ledai išsiskiria tuo, kad mūsų recepte skiriamas kruopštus dėmesys detalėms. Kruopščiai atrenkame sultingiausias ir sunokusias vyšnias, užtikrindami aukščiausią kokybę ir skonį. Vyšnios yra su meile paruoštos, virtos ir sumaišomos į vientisą tyrę, kuri suteikia ledų pagrindą ryškiu skoniu. Rezultatas – naminiai vyšnių ledai, trykštantys autentišku vyšnių skoniu, sukuriantys nuostabią saldumo ir aštrumo simfoniją.